Pravno obvestilo

 

Splošno

Do tega spletnega mesta lahko dostopajo le osebe, starejše od 18 let.

Dostop do spletnega mesta in njegovo uporabo ureja to Pravno obvestilo. Z dostopom in uporabo spletnega mesta se strinjate s tem Pravnim obvestilom.

Pridržujemo si pravico do spremembe določil in pogojev tega Pravnega obvestila po lastni presoji, kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Sprememba začne veljati, ko bo objavljena. Vabimo vas, da občasno preverite vsebino tega Pravnega obvestila, da boste obveščeni o morebitnih spremembah. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta po kakršnih koli spremembah tega Pravnega obvestila se strinjate, da vas takšne spremembe zavezujejo.

Izjava o sprejemljivosti

To spletno mesto je za vas pripravilo podjetje Pernod Ricard Slovenija (PERNOD RICARD SLOVENIJA, trgovina in storitve, d.o.o., Vurnikova ulica 2, Ljubljana, 1000 Ljubljana, davčna št.: 74808885).

Za vse informacije v zvezi z delovanjem ali uporabo strani se obrnite na info@emporij.net.

Dostopanje do spletnega mesta

Strinjate se, da ne boste uporabljali tega spletnega mesta, vključno z informacijami ali podatki, ki jih vsebuje, v tržnje, politične ali promocijske namene ali za kakršno koli obliko iskanja prodaje, zlasti pošiljanje neželene e-pošte.

Pravice intelektualne lastnine in avtorske pravice

Spletno mesto, vključno z imenom domene spletnega mesta, oznakami ter vso vsebino in vsemi drugimi elementi (vključno z, a ne omejeno na: arhitekturo, logotipi, vizualnimi elementi, besedili, komentarji, ilustracijami, animiranimi ali neanimiranimi slikami, datotekami, sekvencami, videoposnetki, zvoki itd.), objavljenimi na spletnem mestu, so zaščiteni v skladu z zakonodajo glede intelektualne lastnine in/ali avtorskimi pravicami. So popolna last Pernod Ricard Slovenija, njenih lastniško povezanih oseb ali partnerjev.

Z vključitvijo na spletno mesto vam ni podeljena nobena licenca oziroma pravica za njihovo uporabo.

Kakršno koli razmnoževanje, predstavljanje, prilagajanje ali prevajanje v kakršni koli obliki, v celoti ali delno spletnega mesta ali elementov spletnega mesta brez predhodne pisne odobritve podjetja Pernod Ricard Slovenija je strogo prepovedano in ima lahko odškodninske in kazenske posledice.

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Pernod Ricard Slovenija se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo objavljeni podatki resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne vsebinske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Pernod Ricard Slovenija si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spreminja vsebine.

Zasebnost in zaščita osebnih podatkov

Pernod Ricard Slovenija se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam. Več o politiki zasebnosti

Piškotki

Na spletni strani uporabljamo samo en piškot, ki ga smatramo kot nujnega. Gre za piškot za preverjanje starosti uporabnika ki vstopa na spletno stran, ker je dostop spletne strani omejen na polnoletne osebe.

Ime piškotka in namen uporabe:

  • prn_year : Ta piškotek shranjuje vrednost, ki je lahko povezana z uporabniškimi nastavitvami ali preferencami, kar je lahko pomembno za delovanje strani v skladu z uporabniškimi nastavitvami.


Kako odstraniti piškotke?

Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve odstranite v nastavitvah vašega brskalnika, na način kot je opisano v spodnjih povezavah glede na tip brskalnika.

Z odstranitvijo piškotkov se lahko poslabša vaša uporabniška izkušnja in onemogoči uporaba posameznih funkcionalnosti spletnih strani Pernod Ricard Slovenija.


Podrobna navodila:

Povezave iz drugih spletnih mest in na druga spletna mesta

Spletno mesto lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta, ki so povsem neodvisna od tega spletnega mesta. Pernod Ricard Slovenija nima nadzora nad temi povezanimi spletnimi mesti in ne more biti odgovoren za njihovo vsebino ter nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah ali na drugih spletnih mestih. Do takšnih spletnih mest dostopate na lastno odgovornost. Izvedba kakršnih koli hiperpovezav tretjih oseb do celotnega ali dela spletnega mesta je strogo prepovedana.

Omejitev odgovornosti

Za zagotovitev pravilnega delovanja spletnega mesta lahko Pernod Ricard Slovenija kadar koli prekine ali omeji dostop brez predhodnega obvestila do celotnega ali dela spletnega mesta, izbriše vse informacije, ki bi lahko motile delovanje spletnega mesta ali kršile kakršne koli predpise in sme tudi začasno odstraniti spletno mesto zaradi vzdrževanja ali posodabljanja.

Pernod Ricard Slovenija ne odgovarja za prekinitev povezave, okvare strežnika, električne ali druge težave v zvezi z internetnim omrežjem, še posebej v primeru okvare, okvare, težave ali prekinitve delovanja, onemogočanja dostopa do strani ali katere koli njene funkcije.

Potrjujete, da je vaša tehnična povezava s spletnim mestom v celoti vaša odgovornost in da morate sprejeti vse ustrezne ukrepe za zaščito svojih podatkov pred napadi virusov.

Pernod Ricard Slovenija ne jamči, da bo spletno mesto izpolnjevalo zahteve uporabnikov. Razen če ni izrecno določeno tukaj, Pernod Ricard Slovenija ne daje nobenega jamstva glede nasvetov, rezultatov ali informacij, ki ste jih pridobili na spletnem mestu.

Pernod Ricard Slovenija ne odgovarja za morebitne napake ali pomanjkljivosti v informacijah, ki so na voljo na spletnem mestu.

Prav tako ste izključno odgovorni za spletna mesta in podatke, ki jih uporabljate.

Pernod Ricard Slovenija izrecno zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica uporabe spletnega mesta, med drugim tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko spletnega mesta.ne odgovarja za nobeno škodo, ki ste jo utrpeli, ali pravne postopke proti vam, ki izhajajo iz ali v povezavi z vašo uporabo spletnega mesta ali katere koli storitve, ki je na voljo prek interneta.

Veljavno pravo

To Pravno obvestilo ureja slovensko pravo.

Osebna izkaznica

PERNOD RICARD SLOVENIJA, trgovina in storitve, d.o.o.
Vurnikova ulica 2, Ljubljana
1000 Ljubljana
davčna št.: 74808885