PERISKOP

Periskop

Naroči se na e-novice iz pisanega sveta blagovnih znamk skupine Pernod Ricard.

Družba Pernod Ricard Slovenija d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na e-novice na spletnem mestu pernod-ricard.si varovala skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.S prijavo na e-novice soglašam, da družba Pernod Ricard Slovenija d.o.o. obdeluje moje osebne podatke (elektronski naslov, ime, priimek, IP naslov) za namene promocije oziroma trženja blagovnih znamk Pernod Ricard na sledeče (primeroma, vendar ne izključno) zakonsko dopustne načine: s pošiljanjem novičk, obvestil (newsletter) o novostih, trendih, dejavnosti organizatorja, njegovih lastniško povezanih podjetij in blagovnih znamk le-tega, vabili na dogodke, organizacijo nagradnih iger, drugih marketinških kampanjah, …

S podajo privolitve izjavljam, da sem starejši(a) od 18 let in da so informacije, ki jih podajam, resnične in verodostojne.

S prijavo na e-novice družbe Pernod Ricard Slovenija d.o.o. podajam izjavo, da sem seznanjen, da lahko kadarkoli zahtevam dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje, prenos (pod določenimi pogoji) ali izbris navedenih osebnih podatkov oziroma kadarkoli prekličem privolitev k njihovi obdelavi, z zahtevo, poslano na elektronski naslov slo_op@pernod-ricard.com. Privolitev je prostovoljna. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Od e-novic se lahko odjavite kadarkoli, s klikom na link "Odjavi se”, ki ga najdete na koncu vseh e-sporočil.

Kontaktirajte Pernod Ricard Slovenija.
Preberite si več o: Politika zasebnosti in Pravno obvestilo.