Pozdravljeni na spletni strani
Pernod Ricard Slovenija

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam. Za nadaljevanje vpišite svojo letnico rojstva:


S klikom na spodnjo povezavo "Vstopi” potrjujem, da sem star 18 let ali več in soglašam s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta Pernod Ricard Slovenija.

Na spletnih straneh Pernod Ricard Slovenija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi. Z vstopom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika.

Prosimo, uživajte naše
proizvode odgovorno.
© Pernod Ricard Slovenia, 2018     Pravna obvestila   Avtorji

Za barmane

Za barmane


Vabimo vas v sistem Bartender club, kamor vabimo vse točaje oziroma bartenderje.

Razlog, da se nam pridružite? Imeli boste dostop do informacij o aktualnih izobraževanjih, novostih iz tega področja, hkrati pa boste lahko sodelovali v tekmovanju, namenjenem samo vam, s super nagradno igro.

Enkrat na leto bomo namreč tistega, ki bo zbral največ točk, poslali na enkraten izlet v tujino. Na vas čakata svetovljanski London ali žurerska Kuba. Za več informacij o nagradah in igri se registrirajte še danes.