Pozdravljeni na spletni strani
Pernod Ricard Slovenija

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam. Za nadaljevanje vpišite svojo letnico rojstva:


S klikom na spodnjo povezavo "Vstopi” potrjujem, da sem star 18 let ali več in soglašam s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta Pernod Ricard Slovenija.

Na spletnih straneh Pernod Ricard Slovenija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi. Z vstopom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika.

Prosimo, uživajte naše
proizvode odgovorno.
© Pernod Ricard Slovenia, 2018     Pravna obvestila   Avtorji

> > Pravno obvestilo


Pravno obvestilo

Zaščita pravic

Namen spletnega mesta Pernod Ricard Slovenija je obveščanje in seznanjanje širše javnosti o blagovnih znamkah, produktih in dejavnostih podjetja. Z ogledom spletnega mesta potrjujete, da ste polnoletni in da se strinjate z navedenimi pogoji in jih v celoti sprejemate.

Omejitev odgovornosti

Vsa vsebina na tem spletnem mestu je last podjetja Pernod Ricard Slovenija in je informativne narave. Pernod Ricard Slovenija ne odgovarja za uporabo spletnih strani, za morebitne netočnosti ali tipkarske napake in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Uporaba vseh vsebin in storitev na spletnem mestu www.pernod-ricard-slovenia.com je na lastno odgovornost. Pernod Ricard Slovenija si pridržuje pravico, da vsebino spletnega mesta kadarkoli spremeni ali preneha z dopolnjevanjem obstoječih vsebin.

Omejena pravica uporabe

Pri uporabi vsebin spletnega mesta ne smejo biti kršene avtorske pravice. Vsebin se ne sme kopirati, razmnoževati ali na kakršenkoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja lastnika spletnega mesta. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe.

Vsebine na strani so namenjene le polnoletnim uporabnikom. Prosimo, da vsebin ne delite dalje z mladoletnimi uporabniki spleta.

Varovanje podatkov

Podjetje bo z vsemi podatki, zbranimi na spletnih straneh www.pernod-ricard-slovenia.com in ostalih svojih registriranih domenah, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

Piškotki

Spletno mesto v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži tako imenovani "piškotek”. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in omogoča analize o uporabnikovem obisku. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določene spletne strani. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki jo uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. Upravljavec lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov, za opravljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletne strani.

Šteje se, da uporabnik ob brskanju po spletnem mestu www.pernod-ricard-slovenia.com daje soglasje za namestitev piškotka in osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih in drugih podatkov, ki obsega tudi možnost obdelovanja in povezovanja podatkov, razvidnih iz piškotkov.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran:
- Piwik - za potrebe analize uporabniške izkušnje
- ShareThis - za lažje deljenje spletnih vsebin z socialnimi omrežji Facebook in Twitter