Pozdravljeni na spletni strani
Pernod Ricard Slovenija

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam. Za nadaljevanje vpišite svojo letnico rojstva:


S klikom na spodnjo povezavo "Vstopi” potrjujem, da sem star 18 let ali več in soglašam s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta Pernod Ricard Slovenija.

Na spletnih straneh Pernod Ricard Slovenija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi. Z vstopom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika.

Prosimo, uživajte naše
proizvode odgovorno.
© Pernod Ricard Slovenia, 2018     Pravna obvestila   Avtorji

Družbena odgovornost

Globalna strategija

Aktivnosti na področju družbene odgovornosti so povezane z dejavnostjo skupine, njeno kulturo in identiteto, udejanjajo pa se preko vseh zaposlenih.

Preberi več

Lokalna pobuda

Modelu družbene odgovornosti sledimo tudi v Pernod Ricardu Slovenija. Pri udejanjanju načel družbene odgovornosti se pridružujemo aktivnostim skupine, določene aktivnosti v Sloveniji pa izvajamo glede na naše lokalne posebnosti in potrebe.

Preberi več

Kodeks trženjskega komuniciranja

Pernod Ricard je leta 2007 sprejel kodeks trženjskega komuniciranja, ki postavlja stroga etična pravila za oglaševanje in druge oblike promocije skupine.


Preberi več


Pernod Ricard

Pernod Ricard je med vodilnimi v svetu na področju industrije vina in žganih pijač.


Od ustanovitve je podjetje narekovalo nenehen razvoj, ki temelji na ambicijah in vrednotah, s katerimi podjetje izraža svojo identiteto ter poslovno kulturo. Skupina Pernod Ricard svoj uspeh dosega z nenehno izboljšavo in krepitvijo interne organizacije ter s širitvijo in integracijo svojega portfelja znamk s svetovno najuspešnejšimi znamkami pijač.

Pernod Ricard v svetu