Aktualno > DE KUYPER BAR FIGHT 2016

07.12.2015

DE KUYPER BAR FIGHT 2016

De Kuyper Bar Fight se vrača! Bar Fight 2016 je online tekmovanje v mešanju koktajlov z De Kuyper pijačami. Tekmovanje vam ponuja edinstveno priložnost, da vaša barmanska ekipa javno predstavi svoje izredne mešalske sposobnosti in pripravi nov izviren recept za noro dober koktajl.


Ste pripravljeni na nove izzive in noro nagrado?

De Kuyper Bar Fight
se vrača! Bar Fight 2016 je online tekmovanje v mešanju koktajlov z De Kuyper pijačami. Tekmovanje vam ponuja edinstveno priložnost, da vaša barmanska ekipa javno predstavi svoje izredne mešalske sposobnosti in pripravi nov izviren recept za noro dober koktajl. Poleg izleta, promocije in zabave v dobri družbi pa na zmagovalce čaka tudi lepa denarna nagrada v višini 10.000 €!

Prijavite se lahko s filmčkom, kjer na kreativen in zabaven način prikažete pripravo izbranega koktajla. Žirija bo nato izbrala 20 najboljših ekip, ki bodo sodelovale v zbiranju glasov, 6 ekip z največ glasovi pa se bo nato udeležilo še velikega finala v Schiedamu, Nizozemska.

Ne pozabite - zmagovalna ekipa bo domov odšla bogatejša kar za 10.000,00 €!

Več o tekmovanju

Pogoji:
  • - ekipo morata sestavljati najmanj 2 in največ 4 člani.
  • - vsi člani morajo biti stari nad 18 let in delati v baru, ki ga predstavljate.
  • - filmček mora biti zabaven, dolžina naj ne presega 2 minuti.
  • - v receptu morate uporabiti De Kupyer pijače.
  • - Rok prijave: Prijavo oddajte najkasneje do 29.2.2016
  • - Pogoji in pravila
Prijava:

Pripravite svoj filmček in ga naložite na www.dekuyperbarfight.com.

Ob prijavi navedite ime bara, imena vseh tekmovalcev, državo in kraj. Dodatne informacije boste nato prejeli na mail naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.

Naj zmaga najboljša ekipa!